september 9, 2020

Hussvamp Laboratoriet foretager den årlige gennemgang af vores kælder torsdag den 8. oktober fra kl. 8 for at tjekke for svampe- og rådskader. Laboratoriets medarbejder skal kunne tage prøver, hvor han har brug for det. Derfor skal der være adgang til alle rum fra kl. 8.00.

Du har tre muligheder for at sikre adgang:

  • Du kan lade dit rum være uaflåst. Vi låser, hvor vi kan, når gennemgangen er slut.
  • Du kan give en nøgle til Christina Borella, opgang D, 3. th senest 7.oktober. Læg nøglen i en kuvert med navn, adresse, kælderrummets nr. og dit tlf.nr. Så returnerer Christina.
  • Du kan selv være til stede i kælderen kl. 8. Vi starter med rum, hvor ejerne er til stede.

Låste rum, som Christina ikke har fået nøgle til, og hvor ejeren ikke er der til at låse op, er vi nødt til at bryde op, hvis der er brug for det. Omkostninger til genetablering af lås m.m. er på ejerens egen regning.

Genstande, der blokerer for arbejdet fx op ad mure/bjælkeender eller i overfyldte rum, kan blive taget ud og ikke sat tilbage, så tjek kælderrummet igen efter laboratoriets gennemgang.

Vi beder om, at alle hjælper med at undgå svampeangreb ved at rydde op, så rummene ikke er overfyldt, og så der ikke står ting direkte op ad ydermure eller bjælkeender.

På forhånd tak for jeres hjælp! Og især mange tak til Christina, D, 3.th.

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}