AF: admin

oktober 6, 2015

GÅRDARRANGEMENT

Nu er det så småt ved at blive efterår. Det er derfor på tide, at vores gårdmøbler skal tilbage og stå over vinteren. Vores næste arrangement i gården er d. 18. oktober 2015 kl. 11, hvor vi hjælpes ad med at få møblerne ned i kælderen. Efter endt arbejde byder bestyrelsen på lidt frokost.

ROSER I GÅRDEN

Vores roser bliver passet flittigt af anlægsgartnerfirmaet Andresén & Søn. De kommer tre gange årligt, i april, juli samt oktober. I april gøder de samt klipper roser og vores Hortensia. I juli måned kommer de og gøder igen. Oktober måned står på gødning samt klipning af vores Blåregn.
I forhold til vores nuværende facaderenovering, bliver roserne ikke skadet af kalken.

TURNUS

Det går rigtigt fint fremad. Sven Felding og Jette har netop været på facadebesigtigelse, da kalkningen nu er færdig. Kalkningen er vellykket, dog foreligger der en lille færdiggørelse af et par små reparationer i muren. Det næste step indebærer konsolflytning samt snedker- og malerarbejde på vinduerne. Dette forventes påbegyndt d. 7. oktober. Vores maler er imidlertid i gang med at gennemgå vinduer samt udvendig rensning af disse. Hele facadearbejdet forventes at være færdigt i uge 44.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Irgens Gaard
View this email in your browser http://us4.campaign-archive1.com/?u=4213fa3c851755fcb5417a341&id=6416e34740&e=[UNIQID])

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}