marts 29, 2021

Vi er klar til den årlige oprydning i cyklerne. Inden Påskens helligdage vil alle cykler i gården blive forsynet med rød/hvide bånd. Cykler, der ikke har fået fjernet båndet den 24. april, vil blive flyttet fra gården.

Fjernet og elimineret blev også meget hurtigt et ellers imponerende graffiti-tag på porten og muren mod Wildersgade, som ses herunder.  Christina Borella rykkede resolut ud og fik – sammen med vores faste praktiske hjælp, Zoltan fra Fejekosten –  malingen fjernet og mur og port bragt tilbage til deres normale udseende.

Årets turnus for vedligeholdelse er planlagt til start allerede i april, hvor der tages fat på facaderenovering mod Strandgade og renovering af muren omkring Strandgade-porten. Heldigvis ser facaden ikke lige så renoveringstrængende ud som på dette billede fra 1968, som er fundet af Ebbe Thygesen i opgang G.  Tak til Ebbe – bemærk indgang til diskoteket i hjørnebygningen og de store butiksruder i opgang A.

I forbindelse med turnus bliver der gjort hovedrent i opgangene i uge 14. En særlig indsats i år er ekstra dybderensning af linoleum og stengulve på trapperne for at forlænge levetiden for trappebelægningen.

Foråret er her, og fuglene kan nu klare sig uden foder, så vi opfordrer til at lade de små vingede venner finde mad uden tilskud af foderkugler og korn m.m. Stil gerne vand frem til dem – så kommer de på besøg alligevel.

Næste møde i bestyrelsen er mandag den 26. april. Skriv til os med forslag og ideer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}