december 15, 2020

Renoveringen af opgangene er ved at nå i mål, og måske bliver vi færdige inden jul. Nogle af de grønne døre er ikke helt færdigmalet – det bliver de til foråret, når det er varmt nok til, at den grønne højglansmaling kan tørre.

Budgettet for turnusreparationerne ser ud til at holde, og opgang C og D er færdige.  Herefter afsluttes opgang B, og så kommer turen til E , F og A.

Tag-eftersynet er gennemført, og nu afventer vi en rapport. Eftersynet har ikke omfattet tagrenderne ud mod gaderne, men vi er opmærksomme på huller i tagrender på hhv. Strandgade- og Bådsmandsstrædesiden, og er vil blive taget hånd om dem også.

Rapporten fra Hussvamplaboratoriet anbefaler nogle udbedringer i kælderen under  B og C, og vi er på vej  med et prisoverslag, som vil blive fremlagt på generalforsamlingen i marts.

Dørtelefonanlæg: Vi er i gang med at indhente tilbud fra tre forskellige leverandører af dørtelefonsystemer, og lige nu afventer vi tilbud på dørtelefonsystem til F, og reparation af dørtelefoner .

Bestyrelsen arbejder på at fremlægge et forslag til, hvordan porten kan sikres bedre, samtidig med at vi får bedre dørlåse. Forslag fremsættes på generalforsamlingen i marts, derfor indhenter vi lige nu også tilbud på lås på porten til Strandgade.

Der har i den seneste tid desværre været problemer med cykeltyverier i gården, og helt eller delvis aflåsning af porten kan være en løsning.

Mere varme. Midt i december tester vi, om en gennemskylning af varmesystemet kan løse de uregelmæssigheder, der har været med varmen i dele af foreningen.

Der er igen opstået en vandskade i opgang F i forbindelse med at håndværkere beskadigede et vandrør. Det er anden gang i år, at der sker vandskade i forbindelse med reparationer og istandsættelse, og vores forsikringsselskab gør p.t. regres over for håndværkernes forsikringsselskab i forhold til dækningen af vandskaden fra marts måned.

Situationen understreger, hvor væsentligt det er at bruge certificerede håndværkere og sikre sig, at de er klar over praktiske forhold installationer i ejendommen, inden de går i gang.

Næste ordinære bestyrelsesmøde er den 6. januar – skriv til bestyrelsen@irgensgaard.dk  hvis der er noget du mener at vi bør drøfte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}