AF: admin

juli 1, 2015

Endnu et nyhedsbrev i Irgens Gård
————————————————————

Dykpumpe

Grundet et kloakproblem i pakhusets sydfløj under skybrud bliver der indkøbt en dykpumpe. Denne pumpe kan pumpes i brøndene under skybrud og vil således forhindre oversvømmelse. Pumpen stilles i opgang G, men vil være tilgængelig for alle beboere i Irgens Gård.

Arrangement

Bestyrelsen siger mange tak for et vellykket og hyggeligt grillarrangement fredag d. 26. juni 2015. 34 voksne og 12 børn deltog, herunder et par naboer fra nr. 42. Vi håber, at alle havde en god aften. Det næste officielle arrangement er først d. 18. oktober, hvor gårdmøblerne skal tages ind. Mere information følger til den tid.

Væggelus

Som I allerede er blevet gjort opmærksom på, er der blevet konstateret væggelus i fire lejligheder i opgang D og E. Vi beder alle om at være observante på problemet samt læse opslaget, der er hængt op i hver opgang. Hvis andre får problemer med væggelus, skal dette meddeles til bestyrelsen på tlf. 22860964. Vi forsøger at få problemet løst så hurtigt som muligt.
============================================================
God sommer til alle!
Sommerhilsner fra Bestyrelsen i Irgens Gård
View this email in your browser (http://us4.campaign-archive2.com/?u=4213fa3c851755fcb5417a341&id=6b35758285&e=[UNIQID])

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}