september 2, 2020

Sæt kryds i kalenderen den 4. oktober til en hyggelig gårddag. Mød naboerne og hjælp til med at holde gården fin, og få havemøblerne sat på plads for vinteren.

Gynger
Gyngerne trænger til at blive repareret og er pt. ikke sikre at bruge. Vi ønsker et sikkert legemiljø i gården, og bestyrelsen opfordrer derfor børnefamilierne, som benytter gyngerne til at komme med forslag til  sikring af gyngerne. Skriv direkte til bestyrelsen på bestyrelsen@irgensgaard.dk

Vinduer i G
Det er blevet nødvendigt ekstraordinært at reparere gavlvinduerne i opgang G, der vender ud mod gården i Strandgade 40, inden vinteren sætter ind. Arbejdet kommer til at ske i de kommende måneder, og vinduerne bliver hentet med lift inde fra nabogården for at blive repareret.

Turnus for vedligehold
Renoveringen af opgangene, som er besluttet i turnus for vedligeholdelse starter midt i september. Se turnus her på siden under ‘Ejerforeningen’. Opgangene bliver malet, og træværket skal forsynes med en ny brandhæmmende maling, der kræver, at det nuværende lag maling slibes bort først. Også hoveddørene bliver malet. Arbejdet starter i B og fortsætter i C, D og E. Når vi ved præcis, hvornår håndværkerne kommer, vil beboerne i de enkelte opgange få nærmere besked.

Svampetjek
Hussvamp-laboratoriet kommer og tjekker i kælderen for svamp den 8.10. Laboratoriet skal have adgang til alle kælderrum, og vi laver en procedure for aflevering af nøgler. Det kommer der nærmere info om.

Træ-pleje
Kastanjetræerne har det ikke helt godt, og bestyrelsen er i gang med at finde de rette fagpersoner til at stille diagnosen og rådgive om hvordan viplejer og sikrer træerne bedst.

Næste bestyrelsesmøde bliver 6. oktober – skriv til os, hvis der er noget, vi bør drøfte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}